حدیث روز
امام رضا (علیه السلام) فرمودند: یک شب اعتکاف در ماه رمضان معادل یک حج است و یک شب اعتکاف در مسجد رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و در نزد قبر آن حضرت معادل یک حج و عمره است. 

چهارشنبه, ۱۷ بهمن , ۱۴۰۳ Wednesday, 5 February , 2025 ساعت ×
  • جستجو

  • پیش بینی افزایش ۴۰ درصدی معتکفان در خوزستان
    11 دی 1403 - 11:29
    شناسه : 9378
    معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: پیش بینی ما رشد ۴۰ تا ۵۰ درصدی تعداد شرکت کنندگان مراسم اعتکاف امسال استان خوزستان است.

    به گزارش روابط عمومی ستاد اعتکاف کشور؛ حجت الاسلام احسان فردآقایی صبح روز سه شنبه در گفتگویی رسانه‌ای به تشریح برنامه‌های مراسم اعتکاف امسال پرداخت و اظهار کرد: امسال نیز مانند سال‌های گذشته برنامه‌های مفصلی برای برگزاری مراسم اعتکاف در سراسر استان حال انجام است و ستادهای برگزاری مراسم اعتکاف در شهرستان‌های استان تشکیل شده است و ادارات تبلیغات اسلامی در حال تدارک برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم هستند.

    معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: سال گذشته در بیش از ۴۰۰ مسجد مراسم اعتکاف برگزار و حدود ۴۰ هزار نفر از اقشار مختلف مردم در مراسم اعتکاف شرکت کردند که پیش بینی ما رشد بین ۲۰ تا ۳۰ درصد در مساجد برگزار کننده مراسم و ۴۰ تا ۵۰ درصد در تعداد شرکت کنندگان در این مراسم معنوی هستند.

    وی ادامه داد: یکی ار نکات برجسته اعتکاف امسال، موضوع خط محتوایی و محور محتوایی مقاومت در متن زندگی ایرانی اسلامی که توسط سخنرانان و مبلغان و مبلغات برای مردم تبیین خواهد شد، هم مفهوم مقاومت در زندگی فردی ما هم مفهوم مقاومت در زندگی اجتماعی ما و توجه به مسئله اول جهان اسلام یعنی فلسطین جزو محوزهای محتوایی اعتکاف ۱۴۰۳ خواهد بود.

    احسان فردآقایی گفت: اعتکاف‌های دانش آموزی، اعتکاف‌های دانشجویی و اعتکاف مادران و بانوان اینها اعتکاف هایی هستند که در کنار اعتکاف عمومی برای مخاطبان خاص برگزار خواهند شد.

    نوشته های مشابه

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.