حدیث روز
امام رضا (علیه السلام) فرمودند: یک شب اعتکاف در ماه رمضان معادل یک حج است و یک شب اعتکاف در مسجد رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و در نزد قبر آن حضرت معادل یک حج و عمره است. 

پنج شنبه, ۱۴ فروردین , ۱۴۰۴ Thursday, 3 April , 2025 ساعت ×
  • جستجو

  • به گزارش روابط عمومی ستاد اعتکاف کشور؛ جلسه ستاد مرکزی اعتکاف استان قم با حضور مهندس اکبر بهنام‌جو استاندار قم و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید علیرضا تکیه‌ای رئیس ستاد مرکزی اعتکاف برگزار شد. این نشست با هدف بررسی اعتکاف رجب ۱۴۰۳ در استان قم و تبادل نظر پیرامون ارتقای کیفی برنامه‌های فرهنگی این مراسم معنوی تشکیل شد.

    در این جلسه که با حضور مدیران استانی برگزار گردید، مسیب تهوری دبیر اجرایی ستاد اعتکاف استان قم گزارشی از روند برگزاری مراسم اعتکاف امسال ارائه داد.

    مهندس بهنام‌جو بر اهمیت سخنرانی‌های ایام اعتکاف تأکید کرد و گفت که این برنامه‌ها باید کاربردی و متناسب با نیازهای جامعه باشند. وی همچنین بر لزوم بهره‌گیری از سخنرانان آگاه و مشاوران مسلط به مسائل اجتماعی تأکید کرد تا محتوای ارائه‌شده برای معتکفین اثرگذار و قابل استفاده در زندگی فردی و اجتماعی آنان باشد.

    در پایان این مراسم از دست‌اندرکاران و فعالان اجرایی اعتکاف با اهدای لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.

    نوشته های مشابه

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.