حدیث روز
امام رضا (علیه السلام) فرمودند: یک شب اعتکاف در ماه رمضان معادل یک حج است و یک شب اعتکاف در مسجد رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و در نزد قبر آن حضرت معادل یک حج و عمره است. 

دوشنبه, ۱۹ آبان , ۱۴۰۴ Monday, 10 November , 2025 ساعت ×
  • جستجو

  • تأکید بر تبدیل اعتکاف به برنامه تربیتی مستمر در کرمان
    12 آبان 1404 - 9:52
    شناسه : 12797
    در سومین روز گردهمایی مدیران تبلیغات اسلامی استان کرمان، مسئول مراسم اعتکاف استان با تأکید بر نقش تربیتی اعتکاف، خواستار برنامه‌ریزی هدفمند، شبکه‌سازی و پرورش کنشگر شد و تقارن اعتکاف با سالگرد شهید سلیمانی را فرصتی تربیتی دانست

    حجت‌الاسلام محمدی، مسئول مراسم معنوی اعتکاف استان کرمان، در سومین روز گردهمایی مدیران تبلیغات اسلامی، اعتکاف را فرصتی بی‌بدیل برای خلوت معنوی و بازسازی روح دانست و با اشاره به حضور بالای نوجوانان و جوانان در اعتکاف سال گذشته، این حضور را ظرفیتی مهم برای تربیت نسل مؤمن و انقلابی عنوان کرد.

    وی با بیان اینکه مطالبه رهبر انقلاب «تثبیت حالات معنوی معتکفین» است، افزود: اعتکاف نباید صرفاً یک خاطره باشد؛ باید به یک برنامه مداوم تربیتی تبدیل شود.  رییس حوزه مدیرکل تبلیغات اسلامی سه نیاز اصلی اعتکاف را «برنامه‌مندی»، «شبکه‌سازی» و «پرورش کنشگر» برشمرد و تقارن اعتکاف امسال با سالگرد شهادت سردار سلیمانی را فرصتی تربیتی دانست. وی خواستار تشکیل فوری ستادهای شهرستانی با مشارکت نهادهای مرتبط برای حل چالش‌هایی مانند هزینه‌ ثبت‌نام و پشتیبانی اجرایی شد.

     

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.