حدیث روز
امام رضا (علیه السلام) فرمودند: یک شب اعتکاف در ماه رمضان معادل یک حج است و یک شب اعتکاف در مسجد رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و در نزد قبر آن حضرت معادل یک حج و عمره است. 

پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت ×
  • جستجو

  • اعتکاف یک عبادت جامع است
    15 بهمن 1401 - 12:14
    شناسه : 1835
    امام جمعه شهر بادرود: حجت الاسلام علیرضا قاسمی یکی از ائمه جمعه اصفهان گفت: اعتکاف در دل خود عبادات دیگر را جای داده و حضور در مسجد، تلاوت قرآن و مناجات با خدا، زمینه ساز صلح و آشتی با خداست و چه بسیار جوانانی که به برکت حضور در ایام اعتکاف در مسجد، متحول شدند.
    منبع : خبرگزاری حوزه

    حجت الاسلام علیرضا قاسمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بادرود در مصلای این شهر، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و و ولادت باسعادت امام علی(ع) اظهار داشت: هدف از یادآوری ایام الله دهه فجر، ایجاد زمینه‌ای برای شکر گذاری نعمت‌های الهی است که خداوند به ما ارزانی بخشیده است.

    امام جمعه بادورد، با بیان اینکه با گذشت ۴۴ سال از انقلاب اسلامی، ملت ایران همچنان همانند کوه ثابت و استوار در دفاع از دین، اسلام، قرآن، حاکمیت الله، استقلال و آزادی، جمهوری اسلامی ایستاده‌اند، تصریح کرد: دهه فجر در حقیقت دهه تجلیل و تکریم از امام(ره) و یادگارهای وحدت آفرین اعتماد و ایمان به خداوند است.

    حجت الاسلام قاسمی، با تأکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت ماه رجب، افزود: در ماه رجب و آستانه ولادت با سعادت امام علی(ع) باید خودمان را برای ایام عبادت اعتکاف آماده کنیم و در خانه‌ای مهمان شویم که میزبان آن خدا است.

    امام جمعه بادرود، خاطرنشان کرد: اعتکاف یک عبادت جامع است، چرا که اعتکاف در دل خود عبادات دیگر را جای داده و حضور در مسجد، تلاوت قرآن و مناجات با خدا، زمینه ساز صلح و آشتی با خداست و چه بسیار جوانانی که به برکت حضور در ایام اعتکاف در مسجد، متحول شدند.

    حجت الاسلام قاسمی، همچنین بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری بر لزوم تجلیل از جوانان و نوجوانان شرکت کننده در مراسم اعتکاف تاکید کرد.

    وی، در ادامه با تسلیت سالروز وفات حضرت زینب کبری(س)، ابراز داشت: حضرت زینب(س) علاوه بر اینکه از نظر صداقت، صبر و بردباری اسوه و الگو برای همگان بودند، از شخصیت برجسته و کاملی نیز در تمام جهات برخوردار بودند.

    امام جمعه بادرود، عالمه غیر معلمه را از دیگری ویژگی‌های حضرت زینب(س) عنوان کرد و افزود: حضرت زینب(س) مظهر خضوع و خشوع در برابر خدای متعال بود و هیچ گاه شب زنده داری را ترک نمی‌کرد.

    وی، با بیان اینکه حضرت زینب(س) ولایت مدار و یاری رسان امام زمان خود بود، یادآور شد: حضرت زینب(س) در تمام مراحل نهضت امام حسین(ع) معینه ولایت مطلقه بودند و به قول شاعر، کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب(س) نبود.

    نوشته های مشابه

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.