به گزارش روابط عمومی ستاد اعتکاف کشور؛ رئیس ستاد مرکزی اعتکاف حجتالاسلام سید علیرضا تکیهای، ۴ اسفند در گفتگویی با مسئول اعتکاف لبنان شیخ ناجی حمادی، به نقش مدارس در رونق اعتکاف اشاره کرد و اظهار داشت: مدارس با محوریت مساجد توانستند دانشآموزان را به فرهنگ معنوی اعتکاف نزدیک کنند، بهگونهای که امسال از میان یکمیلیون و ۲۵۰ هزار معتکف، ۵۰ درصد را دانشآموزان تشکیل میدادند.
وی افزود: شیوه جذب دانشآموزان به اعتکاف بدین صورت بود که مدارس، یک مسجد را انتخاب کرده و همراه با مربیان خود آن را مدیریت میکردند؛ این تعامل میان مدارس و مساجد سبب شد که بسیاری از دانشآموزان با مفاهیم دینی و معنوی انس بیشتری بگیرند و مسجد را پایگاهی برای تربیت و هدایت خود بدانند.
تکیهای با اشاره به نقش اعتکاف در سبک زندگی اسلامی گفت: مسائل معنوی و عبادی در اعتکاف تنها به مباحث نظری محدود نمیشود، بلکه در تمامی ابعاد زندگی ازجمله بهداشت فردی، تغذیه، اخلاق و تربیت اثرگذار است؛ این سبک زندگی اسلامی در اعتکاف بهصورت عملی و کاربردی برای نسل جوان تبیین میشود.
رئیس ستاد مرکزی اعتکاف با تأکید بر پیوند اعتکاف با فرهنگ اسلامی و انقلابی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران نهتنها در عرصههای سیاسی و فرهنگی بلکه در حوزه تربیت دینی و معنوی نیز پیشگام است؛ امروز حزبالله لبنان و گروههای مقاومت از الگوی فکری و معنوی انقلاب اسلامی الهام گرفتهاند و این مسیر با تقویت ارتباطات فرهنگی و اعتقادی ادامه خواهد داشت.
وی در ادامه به اهمیت ارتباط با جوانان و برنامهریزی مستمر برای تقویت باورهای دینی آنان اشاره کرد و گفت: ضروری است که جلسات مستمری برای انتقال معارف دینی و تربیت نسل آینده برگزار شود؛ این جلسات میتوانند نقشه راهی برای تعمیق ارتباط میان ایران و جبهه مقاومت باشند و پایهگذار جریانهای فکری و فرهنگی ماندگار شوند.
تکیهای در پایان تأکید کرد: همانطور که پیامبر اکرم (ص) و اهلبیت (ع) بر اعتکاف تأکید داشتند، این سنت عبادی باید با برنامهریزی دقیق در جوامع اسلامی تقویت شود؛ ما در این مسیر مدیون انقلاب اسلامی، رهبری و خون شهدای مقاومت هستیم و باید از این ظرفیت برای گسترش معارف دینی بهره بگیریم.
ثبت دیدگاه