حدیث روز
امام رضا (علیه السلام) فرمودند: یک شب اعتکاف در ماه رمضان معادل یک حج است و یک شب اعتکاف در مسجد رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و در نزد قبر آن حضرت معادل یک حج و عمره است. 

یکشنبه, ۲۶ مهر , ۱۴۰۵ Sunday, 18 October , 2026 ساعت ×
  • جستجو

  • مشارکت خیرین برای مراسم معنوی اعتکاف نیازمند فرهنگ‌سازی است
    ۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷ اکتبر ۲۰۲۶ ساعت: ۲۲:۴۳
    شناسه : 16501
    مسئول کارگروه خیرین و هم‌افزایان کنگره ملی اعتکاف با تأکید بر ضرورت مشارکت خیرین در برگزاری مراسم اعتکاف گفت: فرهنگ‌سازی برای حضور خیراندیشان در پشتیبانی از این سنت حسنه، از مأموریت‌های اصلی این کارگروه است.

    به گزارش روابط عمومی ستاد مرکزی اعتکاف، سید امیرحسین سیف‌زاده در کارگروه خیرین و هم‌افزایان یازدهمین کنگره ملی اعتکاف که در دانشگاه افسری امام علی علیه السلام تهران برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری مراسم اعتکاف با توجه به استقبال گسترده مردم، هزینه‌های قابل توجهی دارد و مشارکت خیرین می‌تواند به پشتیبانی از این مراسم معنوی کمک کند.

    وی افزود: هدف این کارگروه، ترویج فرهنگ مشارکت خیرین در اعتکاف و فراهم‌کردن زمینه حضور و حمایت خیراندیشان در این عرصه همچون سایر مناسبت‌های مذهبی است.

    مسئول کارگروه خیرین و هم‌افزایان کنگره ملی اعتکاف با اشاره به حضور خیرین از سراسر کشور در این کارگروه، بیان کرد: در این نشست خیرین فعال در حوزه اعتکاف و افرادی که در بخش‌های مختلف از برگزاری این مراسم پشتیبانی می‌کنند حضور دارند.

    سیف‌زاده با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر مشارکت مردم در فعالیت‌های دینی و اجتماعی بر ضرورت تقویت ظرفیت مردمی برای پشتیبانی از مراسم اعتکاف تأکید کرد.

    وی بیان کرد: کارگروه خیرین و هم‌افزایان اعتکاف درصدد است با فرهنگ‌سازی و تقویت تعامل با خیرین زمینه بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت خیراندیشان کشور را برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم فراهم کند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.