حدیث روز
امام رضا (علیه السلام) فرمودند: یک شب اعتکاف در ماه رمضان معادل یک حج است و یک شب اعتکاف در مسجد رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و در نزد قبر آن حضرت معادل یک حج و عمره است. 

سه شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۵ Tuesday, 28 July , 2026 ساعت ×
  • جستجو

  • نشست علمی “ثبات حالات معنوی در اعتکاف و جهاد ترکیبی” در دانشگاه تهران برگزار شد
    ۲۲ آذر ۱۴۰۴ ساعت: 9:55
    شناسه : 13499
    شست علمی ثبات حالات معنوی در اعتکاف و جهاد ترکیبی با حضور حجت‌الاسلام سید علیرضا تکیه‌ای و جمعی از فعالان فرهنگی و مسئولان حوزه اعتکاف به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد.

    به گزارش روابط عمومی ستاد مرکزی اعتکاف، نشست علمی ثبات حالات معنوی در اعتکاف و جهاد ترکیبی با حضور حجت‌الاسلام سید علیرضا تکیه‌ای و جمعی از فعالان فرهنگی و مسئولان حوزه اعتکاف به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد.

    در این نشست ضمن بررسی راهکارهای تعمیق اثرات معنوی اعتکاف در میان نوجوانان و جوانان بر ضرورت پیوند دادن این دستاوردهای روحی با الگوی جهاد ترکیبی در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی تأکید شد.

    دکتر صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر بانکی پور رئیس کمیسیون تعالی خانواده مجلس شورای اسلامی ، حجت الاسلام والمسلیمن درودگران، حجت‌الاسلام والمسلمین تکیه‌ای، دکتر احمدی و جمعی دیگر از استاتید حوزه و دانشگاه سخنرانان این نشست علمی بودند.

    حاضران در این‌ نشست به تبیین نقش اعتکاف به‌عنوان یک فرصت تربیتی مستمر و تشریح نظریه امتداد اجتماعی اعتکاف پرداختند و بر هم‌افزایی نهادهای فرهنگی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های آن در گفتمان‌سازی و ارتقای زیست مؤمنانه تأکید کردند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.