حجتالاسلام علیرضا تکیهای با اشاره به ضرورت و هدف جشنواره اعتکاف اظهار کرد: در گام نخست به معنای واقعی از نظر محتوایی برگزاری جشنواره پیگیری میشود و در گام دیگر فرصتی برای جلب نظر و عنایت فرهیختگان مانند گروههای علمی، فرهنگی و ادبی است.
وی خاطرنشان کرد: باید کسانی به غنیسازی فرهنگ جامعه کمک کنند، بنابراین بهانه یا بستری لازم است که جشنوارههای سراسری اعتکاف به همین منظور برنامهریزی شده است.
رئیس چهارمین جشنواره بینالمللی، علمی و فرهنگی اعتکاف با اشاره به جشنوارههای پیشین گفت: جشنواره نخست در قالب ادبی با سخنرانی آیتالله جوادی آملی در جوار حرم حضرت معصومه(س)، جشنواره دوم در قالب هنری با سخنرانی آیتالله حسینی بوشهری و جشنواره سوم به صورت علمی برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: در جشنواره سوم که کار علمی بود، دریافت مقالات علمی به چهار زبان فارسی، عربی، انگلیسی و اردو صورت گرفت.
وی یادآور شد: در جشنواره گذشته کتابهای ارزشمند موسوعه فقهی آیات و روایات اعتکاف، موسوعه حدیثی اعتکاف، کتابنامه اعتکاف، موضوعشناسی احکام اعتکاف، جمعآوری نسخ خطی اعتکاف و قصههای کوتاه از خاطرات اعتکاف تکمیل نشده بود.
تکیهای عنوان کرد: مراسم اعتکاف سال گذشته در دهها کشور هماهنگ با اعتکاف ایران برگزار شد، برخی مکانها مانند مرکز لندن و هامبورگ در آلمان به طور پرمحتوا برگزار میشود ولی در دیگر مکانها به صورت خرد و متوسط برگزار میشود.
وی با بیان اینکه آسیبشناسی اعتکاف فعالیتی بود که بنا به مطالبه رهبر معظم انقلاب دنبال شود و تدوین کتاب آن صورت گرفت، گفت: تاکنون دو جلسه هماندیشی سراسری در قم و حرم عبدالعظیم حسنی برگزار شده که بر همین اساس از برکات آن بهرهمند شدیم.
رئیس چهارمین جشنواره بینالمللی، علمی و فرهنگی اعتکاف از برگزاری این جشنواره روز ۳۰ فروردین امسال خبر داد و افزود: این جشنواره در تالار شیخ صدوق آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار میشود که در آن آیتالله ری شهری به ایراد سخنرانی میپردازد.
ثبت دیدگاه