به گزارش روابط عمومی ستاد اعتکاف کشور؛ حجتالاسلام والمسلمین جواد محدثی، عضو شورای علمی ستاد مرکزی اعتکاف، صبح امروز در نهمین هماندیشی راهبری اعتکاف که در مسجد مقدس جمکران برگزار شد، با تأکید بر اهمیت مساجد بهعنوان پایگاههای تربیتی و اخلاقی، گفت: «مساجد باید نقش درمانگاه را ایفا کنند، جایی که ویروسهای معنوی همچون حسد، کینه، ریا، تظاهر و دیگر آفات اخلاقی در آن درمان شود.» وی افزود: «امام جماعت، خادمان و کادر فرهنگی مساجد همچون تیم پزشکی، وظیفه دارند این درمانگاه را به ابزارهای معنوی و مدیریتی لازم مجهز کنند تا بتوانند بهخوبی از ایمان و معنویت جامعه مراقبت کنند.»
وی با اشاره به تجربه دوران سخت کرونا و تعطیلی مساجد خاطرنشان کرد: «دوران کرونا به ما نشان داد که چگونه ضعف جسمی میتواند ما را در برابر ویروسهای جسمانی آسیبپذیر کند. به همین شکل، ضعف معنوی و بیتوجهی به دستورالعملهای اخلاقی و بیاعتنایی به پروتکلهای دینی باعث فشار معصیت و گسترش آفات معنوی در جامعه میشود.» محدثی تأکید کرد که هر فرد مؤمنی باید با تقوا و مراقبت از روح خود، از ابتلا به معاصی جلوگیری کند.
عضو شورای علمی ستاد اعتکاف در ادامه به مسئولیت سنگین خادمان مساجد پرداخت و گفت: «امام جماعت، مؤذن، واعظ، مداح و دیگر اعضای فعال مساجد باید مانند کادر درمانی در برابر آسیبهای معنوی واکسینه شوند. تغذیه روح و تقویت ایمان برای همه ما ضروری است تا بتوانیم از روحیه و معنویت خود و دیگران محافظت کنیم.»
محدثی در پایان با اشاره به گذر از دوران سخت کرونا و بازگشت تدریجی به فعالیتهای معنوی در مساجد، گفت: «اکنون در مرحله گذر از دوره درمان هستیم. باید هوشیار باشیم که خودمان که در حال مداوای دیگران هستیم، گرفتار آفات نشویم. مساجد باید همچنان بهعنوان پایگاههای روحیهبخش برای جامعه عمل کنند و واعظان و پیشنمازان مساجد اعتبار خود را با رفتار و کردارشان حفظ کنند.» وی تأکید کرد که پیش از طبابت دیگران، باید طبیب خود باشیم و با اخلاص و تقوا به خدمت بپردازیم.
ثبت دیدگاه