مردمی بودن آیین اعتکاف با محوریت ارکان مساجد حفظ شود همه بخشهای آموزش و پرورش باید در توسعه اعتکاف مشارکت کنند ارتقای محتوایی و کیفیت بخشی اعتکاف از محورهای موضوعی نهمین هماندیشی راهبری اعتکاف بود/ اعتکاف محل تربیت انسان های مسئولیت پذیر و مجاهد است تشکیل کارگروههای تخصصی پنج گانه برای اعتکاف/ تأکید بر نقش اصلی نهادهای مردمی در برگزاری مراسم اعتکاف بیانیه پایانی نهمین هماندیشی اعتکاف بر تقویت معنویت و مقاومت تأکید کرد اعتکاف میتواند به الگویی جهانی برای توجه به معنویت و تعالی انسانی تبدیل شود مساجد درمانگاه روح و ایمان هستند؛ حفظ معنویت اولویت اصلی است احکام اعتکاف نیازمند سادهگویی و اثرگذاری در زندگی مومنان است
نشست مشترک رئیس ستاد اعتکاف کشور و وزیر آموزش و پرورش با حضور استاندار قم
قائممقام ستاد مرکزی اعتکاف با اشاره به برگزاری موفق این رویداد، تأکید کرد: اعتکاف فرصتی بیبدیل برای تقویت معنویت، روحیه مقاومت و تربیت نسل مجاهد در مساجد است.
کارگروههای تخصصی نهمین هماندیشی راهبری اعتکاف در مسجد مقدس جمکران با محوریت گسترش و تقویت سنت اعتکاف تشکیل شدند؛ این کارگروهها با حضور شخصیتهای برجسته مذهبی و فرهنگی کشور و بهدبیری کارشناسان حوزههای مرتبط فعالیت خود را آغاز کردند.
نهادینهسازی اعتکاف بهعنوان مولفه تولید قدرت، تبیین نقش معنویت در مقاومت اسلامی و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی محورهای بیانیه پایانی نهمین هماندیشی اعتکاف در مسجد مقدس جمکران اعلام شد.
عضو فقهای شورای نگهبان گفت: دستیابی به مراتب عالی بندگی در گرو پرهیز از گناه، تلاش مستمر برای تزکیه نفس و ایجاد ارتباط معنوی با اهل بیت (ع) است و این سه عنصر، مسیر رسیدن به قرب الهی را هموار میکنند.
عضو شورای علمی ستاد مرکزی اعتکاف در نهمین هماندیشی راهبری اعتکاف تأکید کرد که مساجد باید بهعنوان درمانگاههای روح و ایمان، نقش مؤثری در مقابله با آفات اخلاقی و اجتماعی ایفا کنند. وی با اشاره به درسهای دوران کرونا، رعایت دستورالعملهای اخلاقی و تقویت معنویت را برای جلوگیری از آسیبهای معنوی ضروری دانست.